Workshops

"Goed gekleed, een goede zaak"

Workshops

Vriendinnenuitje,  bedrijfsuitje of een vrijgezellendag? Denk dan eens aan een leuke actieve of creatieve workshop.

De workshops zijn inspirerend en leerzaam u krijgt handvatten voor een betere persoonlijke presentatie.

U heeft een geweldige middag of avond en samen leert u nog over een onderwerp wat u interesseert.

Een kleurenworkshop is inspirerend en leerzaam. U leert veel over kleur en krijgt handvatten voor een betere persoonlijke presentatie.

Leren over kleur kan ook in groepsverband. Bijvoorbeeld in plaats van een kerstpakket voor uw medewerkers of met een groepje vrienden als gezamenlijke activiteit of leuk uitje.

De locatie is naar eigen keuze, op het werk of op een andere geschikte locatie.

Tijdens deze workshop leert u of u mooier staat met koele of met warme tinten. We gaan uitvinden welke kleuren u het meest flatteren en uw ogen laten stralen.

Daarna leert u hoe u op een perfecte manier uw eigen make-up aan kunt brengen, zodat u weet hoe u het allermooiste resultaat krijgt.

Bij het gebruik van de juiste kleuren ziet u er mooier, energieker en natuurlijker uit.

De kracht van imago is dat u weet wat uw unieke kwaliteiten zijn, deze ook uitstraalt en inzet voor een effectieve communicatie. Door te werken met de Kracht van Imago verrijkt u uzelf met een krachtige persoonlijke presentatie.

 Tijdens deze workshop spelen we het Imago Spel, U wordt uitgedaagd om met volle aandacht naar elkaar te kijken en met elkaar in gesprek te gaan over uw huidige en gewenste imago. Deze workshop is een interactieve workshop voor 4 tot 6 personen en duurt ongeveer 2 uur.

  • Dit spel laat zien hoe bijzonder u bent door de ogen van een ander.
  • U krijgt inzicht in wat imago is, wat het belang is van een positieve eerste indruk en hoe u uw imago op een gewenste manier kunt vormgeven.
  • Bewustwording en ontwikkeling van uw eigen identiteit
  • Het vergroten van zelfvertrouwen en zichtbaarheid

Tijdens deze workshop brengt iedereen een aantal kledingstukken mee die men niet meer draagt. Wie heeft ze niet in de kast, kledingstukken die na aankoop toch net een maatje te groot waren. Of die stoere jeans die al twee jaar in de kast ligt te wachten tot je jezelf er weer in kunt wurmen.

We spelen die avond de ‘Grote Klere Quiz’. Het is de bedoeling om tijdens dit spel een nieuw favoriet kledingstuk te bemachtigen….