Imago advies

"Ik garandeer je de beste versie van jezelf"

Imago Advies

Wilt u er sprankelend uitzien zowel zakelijk als privé? Geeft u voor uw werk vaak presentaties? Gaat u regelmatig naar feestelijke gelegenheden? Bent u het visitekaartje voor uw bedrijf?

De eerste indruk ontstaat vaak al in de eerste seconden van een ontmoeting.

Een imago advies is een advies op maat om uw persoonlijke uitstraling te versterken.

Tijdens dit advies gaan we samen met u werken aan een imago wat bij u past.

Ik leer u hoe u, uzelf op een krachtige en natuurlijke manier kunt laten zien. Daarbij besteed ik aandacht aan uw kleding, haar, make-up en geef ik kleuradvies, zodat u weet welke tinten u laten stralen.

Ieder mens is uniek, ook wat kleur betreft. Op basis van een analyse van uw natuurlijke oog-, huid- en haarkleur geef ik u inzicht in de effecten die bepaalde kleuren op uw uitstraling hebben. Na een persoonlijke kleuranalyse herkent u de effecten van kleuren en leert u zelf de juiste kleuren te kiezen.

Om deze keuzes gemakkelijker te maken is het mogelijk een handzaam persoonlijk kleurenpalet met de voor u juiste kleuren samen te stellen. Dit palet kan behulpzaam zijn bij zowel de aankoop van nieuwe kleding als voor een check van uw huidige garderobe.

We willen ons graag prettig voelen in onze kleding. Daarom moet kleding passen qua vorm, kleur, materiaal en stijl. Kleding moet passen bij je lijf, karakter en uiteraard ook bij de gelegenheid. Goed passende kleding draagt bij aan een goed gevoel waardoor uw uitstraling zowel zakelijk als persoonlijk aan kracht wint.

Twijfelt u ook weleens in de winkel of het kledingstuk u wel staat? Of doet u wel eens een aankoop waar u later spijt van heeft? Ik kan u adviseren waar u op kunt letten, zodat u in de toekomst alleen outfits koopt die écht bij u passen.

Hoe?

In een persoonlijk gesprek verkennen we de kenmerken van uw figuur en breng ik uw persoonlijke wensen in kaart. Het is prettig voor u en voor uw portemonnee dat u weet waar u op moet letten bij het kopen van kleding. Het zorgt er namelijk ook voor dat u optimaal gebruik maakt van de kleding die u al heeft.

Mooie make-up laat zien wie u bent. Het brengt uw gezicht in balans. Tijdens een make-up advies laat ik u kennis maken met uw sterke punten en geef tips om deze te benadrukken.

Met behulp van de kleuranalyse kan ik, via een geavanceerd computersysteem bepalen welke kleuren uit het uitgebreide assortiment aansluiten bij de natuurlijke kleuren van uw huid, haar en ogen.

De volgende stap is om u te leren, de make-up zelf aan te brengen. Het perfect afstemmen van uw make-up op de natuurlijke kleuren van uw huid, haar en ogen. Gecombineerd met de kleur van de juiste outfit versterkt dit uw gehele persoonlijke uitstraling. Het vergroot de kans om een onvergetelijke indruk achter te laten.

Er wordt gebruik gemaakt van de producten van Art of Image. Deze producten zijn hyperallergeen en speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid.

Zin in een Metamorfose?

Binnen één dag heeft u een compleet vernieuwde opgefriste uitstraling.

We bespreken uw wensen en stellen samen met u de onderdelen van uw metamorfose samen. Een complete metamorfose bestaat uit een imago advies, dit omvat een kleuranalyse, kleding-, stijl- en make-up advies. Bij een metamorfose mag een garderobe check en een personal shopping sessie niet ontbreken. Dit kan indien u dat wenst aangevuld worden met een kappersbezoek.

Bij een garderobe check bekijken we samen alle kledingstukken uit uw kast. We maken nieuwe combinaties met uw eigen kledingstukken. U leert met andere ogen naar uw eigen garderobe te kijken. Op die manier halen we alles eruit wat erin zit.

Na afloop maken we een rapport op met;

–          een persoonlijk kleding- en stijladvies

–          de do’s en don’ts bij het kopen van nieuwe kleding

–          een shopping list, dit is een lijst met kledingstukken, schoenen en                             accessoires die een mooie aanvulling zijn op uw garderobe.

De shopping list kunt u meenemen tijdens het personal shoppen, waarmee u de adviezen direct in praktijk kan brengen.

Personal shoppen is veel meer dan alleen een gemaksdienst. We gaan samen op pad en letten niet alleen op uw budget, behoeften en wensen. Uiteraard betrekken we hierin ook uw persoonlijke kleurenpalet, kleding- en stijladvies  en de eventuele shoppinglist. Ik geef u persoonlijk advies over passende kleding afhankelijk van de gelegenheden waarvoor u het wenst te dragen.

Deze gemaksdienst is bij uitstek geschikt voor mannen die het lastig vinden om artikelen bij elkaar te zoeken en geen zin hebben in de wachtrij bij de paskamer en kassa. Ik daag mezelf daarom uit om de beste outfit voor u samen te stellen, een outfit waarin u zich comfortabel voelt. Ik verras en inspireer u graag met nieuwe outfit ideeën.

Als personal shopper heb ik alle aandacht voor u. Het advies verdient zich ruimschoots terug, twijfels en miskopen behoren tot het verleden. Wat u rest is een uitgebalanceerde garderobe. Op deze manier heeft u meer tijd voor belangrijke dingen in Uw leven.